Missie

Het kantoor werd in 1990 opgericht door Mr. Ivan Reyns. Hij bouwde samen met zijn team het kantoor uit tot de referentie die het vandaag is. Daarbij wordt al jaren een realistische groeitraject gevolgd, met als doelstelling een sterk onafhankelijk advocatenkantoor te zijn, met vestigingen te Antwerpen, Melsele en Brussel

Het kantoor heeft sinds jaren een ijzersterke reputatie, gekenmerkt door een strakke organisatie waarbij de dienstverlening is gericht op die elementen waar het voor een rechtzoekende werkelijk om gaat: gepersonaliseerd, hoog kwalitatief, gespecialiseerd, prijsbewust, en dit zowel nationaal als internationaal. De waarden die de advocaten daarbij hanteren zijn deze van toewijding, integriteit, openheid en professionaliteit. Deze kernbegrippen vormen meteen de missie waarvoor het kantoor staat.

Het kantoor biedt expertise aan in verschillende rechtsdomeinen. Dankzij permanente bijscholing, doorgedreven specialisatie-opleidingen en een ruime praktijkervaring wordt een optimale bijstand verleend.

De materies waarvoor geen gespecialiseerde kennis in huis is, worden toevertrouwd aan gerenommeerde, gespecialiseerde kantoren met wie reeds jaren een duurzaam samenwerkingsverband bestaat. Zodoende wordt de missie steeds maximaal gerealiseerd.

De moderne kantoren te Antwerpen (Nieuw-Zuid) en Beveren (Melsele) ondersteunen de missie van het kantoor. 
Reyns Advocaten

Grote Baan 68
B-9120 Beveren (Melsele)
(correspondentieadres)
T.: +32-(0)3 750 94 50
F.: +32-(0)3 750 94 54


Leon Stynenstraat 63
B-2000 AntwerpenHerbert Hooverlaan 180
B-1000 Brussel

webdesign Tectavia - powered by Bloxis