Dutch Desk

Reyns Advocaten, Advocatenkantoor, advocaat antwerpen, advocaten

Dutch Desk

Door de strategische samenwerking tussen Reyns Advocaten en TRC Advocaten, advocatenkantoor gelegen in Nederland (nabij de grens met België), zijn wij in staat Belgische en Nederlandse cliënten, die (met regelmaat) over de landsgrenzen heen werken, en/of geconfronteerd worden met een eenmalig grensoverschrijdend geschil, te bedienen.

Voor ieder bedrijf dat grensoverschrijdend onderneemt, bieden wij juridisch advies, om dit te faciliteren.

Kleine verschillen, grote kwesties

De Dutch Desk van Reyns advocaten werd specifiek ontwikkeld om rechtszoekenden wegwijs te maken in het juridisch kluwen dat onvermijdelijk met internationale transacties, geschillen en fiscaliteit gepaard gaat.

De verschillen tussen de twee landen, België en Nederland, lijken op het eerste zicht misschien klein, maar in de praktijk zijn beide rechtssystemen, evenals de gebruiken, erg verschillend. Een gedegen advies, rekening houdende met deze verschillen, is een absolute must om zorgeloos te ondernemen.

Door het delen van onze (intern)nationale kennis en ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en ondersteunen bij al uw juridische zaken.

“Groei en vertrouwen, op zowel nationaal als internationaal niveau, zitten in ons DNA. Daarvoor dragen we langetermijnstrategieën en proactieve samenwerkingen hoog in het vaandel. Dit trekken we door over de hele lijn. Deze visie delen we inmiddels dan ook al 5 jaren met onze partners TRC én Reyns advocaten.”

Rechtsgebieden

Wij zijn uw partner bij nagenoeg alle juridische aangelegenheden. De samenwerking biedt een full service dienstverlening. Wij streven er naar om uw vertrouwenspersoon te zijn, teneinde een langetermijnsrelatie op te bouwen.

U kunt bij de Dutch Desk terecht voor uw juridische vraagstukken op het gebied van:

 • Ondernemen
 • Fiscaliteit
 • Beslag- en procesrecht
 • Insolventie (reorganisatie en faillissementen)
 • IP/ICT/GDPR
 • Vastgoed
 • Familiale belangen (echtscheidingen, huwelijksvermogensrecht, ….)
 • Arbeidsrecht
 • Strafrecht en aansprakelijkheden

Of het nu gaat om een fiscaal of handelsrechtelijk vraagstuk, of een grensoverschrijdende fusie of faillissement, wij helpen u graag verder.

Voor wie is de Dutch Desk interessant

Iedere onderneming die buiten de Belgische of Nederlandse landsgrenzen opereert en tegen juridische kwesties aanloopt, helpen wij verder. Doeltreffend en doelgericht. Pragmatisch en snel. En steeds met heldere taal ! Dit conform ons DNA en onafhankelijk van sector en grootte.

Voordelen Dutch Desk

 • Één aanspreekpunt voor al uw zaken
 • Aandacht voor het Nederlands en Belgisch recht
 • Respect voor hetzelfde DNA en service
 • Ervaren advocaten

Intensieve kennisuitwisseling is de basis

Wij onderhouden intensief het contact met de specialisten van TRC Advocaten. Wij delen kennis door het organiseren van ‘interne’ kennissessies. Ook bezoeken we elkaar regelmatig formeel en informeel en organiseren wij samen workshops en seminars voor onze cliënten.

Contactpersonen Dutch Desk

Onze advocaten zijn ervaren in het begeleiden van grensoverschrijdende kwesties. Zij treden regelmatig op voor Nederlandse en Belgische organisaties. U kunt rekenen op ondernemende, volhardende specialisten met een voorliefde voor werken buiten de landsgrenzen.

U kan het kantoor bereiken per email of telefonisch:

info@reyns-advocaten.com
03/750.94.50

Aarzel ook niet om ons te volgen op social media:

Snel hulp nodig?

Stel hier uw vraag aan onze specialisten grensoverschrijdende kwesties.

Dutch Desk
policy

Kennis delen

Reyns Advocaten zal grensoverschrijdend kennis delen die u aanbelangt.