Nieuwe partners voor Reyns Advocaten

Publicatie

18 March 2024

Met trots kondigen we de promotie van mr. Tom Cielen en mr. Nicolas Verhelle aan tot partner. We verwelkomen Tom en Nicolas in hun nieuwe rol en zijn ervan overtuigd dat ze een aanwinst zullen zijn voor het management team.

Tom Cielen – vaste waarde

Tom Cielen is al meer dan 20 jaar een vaste waarde bij Reyns Advocaten. Hij is het hoofd van de cel strafrecht en heeft zich verder ook gespecialiseerd in het ondernemings- en vennootschapsrecht. Zijn uitgebreide kennis en ervaring stellen hem in staat om cliënten op een breed scala aan juridische kwesties te adviseren en bij te staan. Mede dankzij zijn inzet en expertise is Reyns Advocaten uitgegroeid tot het gerenommeerde kantoor van vandaag.

Tom: “Mijn missie is om cliënten te ontzorgen. Ik zet graag mijn gespecialiseerde kennis en gepassioneerde toewijding in om strategisch met hen mee te denken, zodat zij zich voor 100% kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en -doelen.”

Nicolas Verhelle – kind van het huis

Nicolas Verhelle begon zijn carrière als advocaat-stagiair onder de vleugels van Ivan Reyns. Hij is voornamelijk actief in het vennootschapsrecht met een sterke focus op bedrijfsovernames en begeleiding van aandeelhouders en bestuurders. Nicolas is bijzonder gepassioneerd en gedreven in zijn vakgebied en heeft in een korte periode een indrukwekkend groeitraject doorgemaakt. Zijn expertise, toewijding en ambitie brachten hem in minder dan 7 jaar van advocaat-stagiair tot partner!

Nicolas: “Met grote trots ben ik 2024 aangevat als partner bij Reyns Advocaten. Ik ben dankbaar om deze mijlpaal te bereiken in het kantoor waar ik ooit begon als advocaat-stagiair en waar ik zoveel heb geleerd!
Reyns Advocaten biedt kansen en investeert in de groei van haar medewerkers. Mijn ambitie is om de cel vennootschapsrecht – M&A nog verder uit te bouwen en Reyns Advocaten te laten groeien naar een structuur van een veertig tot vijftigtal gespecialiseerde advocaten. Om onze diensten verder uit te bouwen en samenwerkingen efficiënter te laten verlopen hebben we ook plannen om een vestiging in mijn thuisstad Gent openen. Dit is nog maar het begin.”

Ivan Reyns, Managing Partner: “We zijn zeer verheugd dat Tom en Nicolas de samenwerking met Reyns Advocaten verder zetten als partners. De promotie van Tom en Nicolas weerspiegelt onze toewijding om getalenteerde professionals te erkennen en hun groei en ontwikkeling binnen onze organisatie te ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat zij als partner een waardevolle bijdrage zullen leveren aan het succes en de toekomstige ontwikkeling van ons kantoor. Proficiat beiden!”