Reyns Advocaten breidt verder uit !

Publicatie

07 June 2023

Mr. Guy Van den Branden vervoegt per 1 juli het team van Reyns Advocaten

Wij zijn verheugd u de komst van mr. Guy Van den Branden aan te kondigen. Vanaf 1 juli 2023 integreert Reyns Advocaten het advocatenkantoor ‘Van den Branden Advocaten’ in de eigen onderneming. Mr. Guy Van den Branden maakt de overstap naar Reyns Advocaten waar hij als Senior Associate de cellen ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en familierecht zal versterken.

Mr. Van den Branden had jarenlang zijn eigen praktijk in Sint-Niklaas en heeft een bijzondere expertise in het burgerlijk en ondernemingsrecht. Met zijn ruim 40 jaar ervaring voegt hij niet alleen expertise toe aan de cellen ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en familierecht maar zal hij tevens een bijkomend aanspreekpunt worden voor vele jongere advocaten in ons team.

Mr. Guy Van den Branden over zijn komst naar Reyns Advocaten : “Gelet op de steeds toenemende en complexere  regelgeving, is specialisatie en de daarbij horende schaalvergroting een absolute noodzaak geworden om een kwalitatieve dienstverlening te kunnen garanderen aan onze cliënten. En net dat vind ik bij Reyns Advocaten, een team van gedreven specialisten die elkaar iedere dag beter maken. Het is een kantoor waarmee ik dezelfde visie en waarden deel: een professionele, pragmatische en no-nonsens dienstverlening, een persoonlijke aanpak, een ondernemende ingesteldheid en een uiterst hoogstaand kwaliteitsniveau. Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Ivan Reyns, Managing Partner bij Reyns Advocaten
“Fantastisch dat een ervaren advocaat als mr. Guy Van den Branden de overstap maakt naar ons kantoor. Mr. Van den Branden was op zoek naar een bestaande, grotere speler om zijn kantoor in te integreren en zo de toekomst ervan te verzekeren. We zijn vereerd dat hij voor Reyns Advocaten gekozen heeft; hij is een geweldige aanvulling voor ons team en we verwelkomen hem dan ook met open armen !

Met de komst van mr. Van den Branden zetten we opnieuw een belangrijke stap in het groeitraject van Reyns Advocaten en ons streefdoel naar het aanbieden van de meest complete en kwalitatieve dienstverlening. In combinatie met de verdubbeling van de kantoren te Melsele die we vorig jaar realiseerden, verstevigen we zo verder onze positie in het juridisch landschap.

Dergelijke groei kan natuurlijk alleen door een topteam van advocaten alsmede tevreden cliënten, dus ik ben een bijzonder trots man.”

Het volledige Reyns team kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking en wenst mr. Van den Branden alvast heel veel succes!