Reyns Advocaten nodigt uit: Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen Waasland @Antwerp Expo 20 & 21 september 2023

Publicatie

07 September 2023

Bezoek gratis onze stand op het grootste netwerkevent van Vlaanderen!

Na een zeer succesvolle editie in 2021, lees meer dan 3.000 bezoekers en 140 exposanten, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Op woensdag 20 en donderdag 21 september vindt de 2de editie van de Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland plaats en Reyns Advocaten is terug van de partij.

Dit cross-sector event, georganiseerd door de tandem Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt opnieuw een topplatform met 150 bedrijven uit de industrie, dienstverlening, transport, logistiek, bouw, retail, groothandel en ICT. Daarnaast kan u ook deelnemen aan tal van interessante randactiviteiten zoals inspiratiesessies, ondernemersverhalen, inhoudelijke updates rond actuele thema’s en netwerkcarrousels. Consulteer het volledige programma en plan uw bezoek via: BND Antwerpen programma.

Een niet te missen event waar u collega-ondernemers ontmoet in een ontspannen sfeer. De perfecte context om uw netwerk te boosten en uw business verder te ontwikkelen. We verwelkomen u graag op onze stand voor een persoonlijk gesprek. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Interesse? Registreer u namens Reyns Advocaten en bezoek de beurs gratis!