Jessica Bonneux verlaat de advocatuur en wordt rechter

Publicatie

12 juli 2023

Recent namen we met spijt, maar ook met trots, afscheid van Jessica Bonneux nu zij niet alleen Reyns Advocaten maar ook de advocatuur verlaat. Na ruim 6 jaar bij ons kantoor en 12 jaar aan de balie gooit Jessica het over een andere boeg. Op dinsdag 27 juni legde zij de eed af als rechter in de ondernemingsrechtbank van Brugge en Dendermonde.

Ivan Reyns : “Ik kijk met ontzettend veel plezier terug op de bijna 7 jaar die zij werkzaam is geweest bij Reyns Advocaten. Vanaf dag 1 wisten we dat we met Jessica goud in handen hadden. Op korte tijd liet ze de cel familierecht uitgroeien tot de referentie die ze vandaag is. Daarnaast was ze ook gepassioneerd door het insolventierecht en één van de drijvende krachten binnen deze cel.

Haar deskundigheid, haar bijna onovertroffen kennis van het familie- en ook het insolventierecht, haar perfectionisme, haar nooit aflatende drive, maar evenzeer haar zorgzaamheid, haar enthousiasme en haar innemende persoonlijkheid gaan we missen!

Aan onze cliënten geef ik graag mee dat alle lopende zaken zullen worden overgedragen aan onze andere familierechtspecialisten die uw dossier met de nodige zorg en toewijding zullen verderzetten.”

Het volledige team van Reyns Advocaten wenst Jessica oprecht het allerbeste toe en we troosten ons met het besef dat ze zal uitblinken in haar nieuwe functie als rechter.

Bedankt voor alles Jessica!